Sharda zwanger
Sharda zwanger

Welkom bij Mind my baby

"Vergeet nooit dat je uniek bent, net zoals iedereen".
Mind my baby biedt jou de gelegenheid om steeds dichter bij jezelf te komen en te blijven.  Met de cursus Mindful Zwanger, Zwangerschapsyoga, coachingsessies mindfulness, en Reiki. Een Reiki-massage geef ik nu alleen aan niet-zwangeren.

Sinds 2014 geef ik met veel plezier mindfulnesstrainingen aan zwangeren, omdat ik graag wil bijdragen aan een positieve omgeving voor hen. Zwangeren die bewust willen stilstaan bij deze bijzondere, soms ook niet gemakkelijke periode in hun leven. En zich willen voorbereiden op de bevalling, zodat ze er met een positieve blik op terug kunnen kijken. Met Mindful Zwanger staat Mind my baby voor een positieve geboortebeleving. Aangevuld met Reiki, dat overigens mooi aansluit bij mindfulness, bied ik je de mogelijkheid om jezelf op te laden en het beste uit jezelf te halen. Ik ontmoet je graag en ben benieuwd naar jouw verhaal :-)

Lieve groet, 

Sharda

Over Mind my baby

De gedachte achter Mind my baby kun je letterlijk nemen: heb aandacht voor mijn kindje. Je kiest bewust voor jezelf, je kindje en je gezin. Met mindfulness train je je geest om er bij te blijven, op mooie én moeilijke momenten.

Contact

Sharda Balgobind
Mind my baby
sharda@mindmybaby.nl
www.mindmybaby.nl
06 453 46 930
KvK: 61314242
Btwnr: NL178951080B01

Get Connected

Bezoek ook de social media van Mind my baby

logo Mind my baby