Liefdevol bevallen in 2017


Allereerst, gelukkig nieuwjaar! Als je nu zwanger bent, dan zal 2017 sowieso een extra bijzonder jaar voor je worden :-). Een heel nieuw leven met je kindje. Sinds 2014 begeleid ik zwangeren in hun reis naar hun kindje. Inmiddels zijn ze, op een paar na, bijna allemaal bevallen. Als kers op de taart ontmoet ik de baby's tijdens de terugkomsessie en hoor ik de bevallingsverhalen. Ze hebben allemaal een ding gemeen: ongeacht hoe de bevalling is verlopen, alle moeders kijken er met een positieve blik op terug. Als je wilt weten of de cursus Mindful Zwanger & Bevallen ook iets voor jou is, ben je altijd welkom om een proefles te volgen. Lees hieronder een aantal ervaringen van de zwangeren die je zijn voorgegaan:

"De cursus mindful zwanger heeft me veel gebracht tijdens mijn zwangerschap. Het was iedere keer een heerlijk ontspannen moment waar ik met volle aandacht bij mezelf en m’n kindje was. Het maakte me bewuster van hoe ik met m’n zwangerschap omging en gaf veel handvaten voor de bevalling. Het is bovendien een cursus waar je niet alleen tijdens je zwangerschap en bevalling iets aan hebt, maar ook in je leven in het algemeen. Sharda is echt geweldig! Ze weet een hele fijne sfeer te creëren en is enorm liefdevol en betrokken. Precies wat ik nodig had in die tijd. Kortom, echt een aanrader!" - Dieke, 37 jaar.

"Ik heb de cursus al heel fijn en waardevol ervaren. Een mooie manier om je zwangerschap bewust te beleven en je goed voor te bereiden op de bevalling. Voelde me heel erg op mijn gemak bij je, Sharda. Hierdoor durfde ik alles gemakkelijk met je te bespreken." - Denise, 39 jaar.

"Met een open en nieuwe blik de workshops Mindful Zwanger gevolgd bij Sharda en erg blij met de mooie ervaringen die ik heb opgedaan tijdens de lessen. Met de tips en oefeningen die ik heb geleerd en ondergaan tijdens de workshops voel ik mij zoveel meer voorbereid op deze bevalling en de komst van mijn tweede kindje. Tijdens de lessen worden de mooie, maar ook minder leuke kanten van de zwangerschap besproken in een kleine, fijne setting. Sharda heeft de gave om je meteen op je gemak te laten voelen." - Floor, 34 jaar

" De cursus vond ik prettig. Fijne opbouw, goede afwisseling, feedback en ruimte voor individu. Eigenlijk het totaalpakket van de cursus. Alles bij elkaar maakt dat het zeker succesvol voor mij is geweest....Wat ik in ieder geval graag aan je mee wil geven is dat ik je cursus erg goed en prettig vind. Je straalt rust en enthousiasme uit en je weet elke situatie goed toe te lichten. Top zoals je ons de weken hebt begeleid! Hartelijk dank alvast!" - Annemiek, 39 jaar

* Sharda bereidt haar sessies heel goed voor. Ze is thuis in de meditatie-oefeningen en spreekt met een rustige, prettige stem. Er heerst een fijne sfeer tussen de docente en de cursisten onderling. Voor vrouwen die de eerste keer zwanger zijn denk ik dat het prettig is om extra handvatten te krijgen naast een gewone informatieve cursus. En voor vrouwen die al 1 of meerdere kinderen hebben is het fijn om elke week een rustmoment voor zichzelf te hebben, los van alle hectiek van gezin en werk." - Vera, 29 jaar

"De cursus heeft mij bewuster gemaakt van mijn zwangerschap en biedt mij een fijne (rustige) voorbereiding op de bevalling. Met name juist in de zwangerschap is het belangrijk om je bewust te zijn van deze prachtige periode en hier de tijd voor te gunnen, want het is zo weer voorbij. Steeds meer mensen ervaren problemen met werkstress, kunnen dingen niet meer relativeren of van een afstand bezien. Dit heeft o.a. ook te maken met de huidige maatschappij, waarbij de continue stroom aan informatie en social media activiteiten ons leven kunnen gaan beheersen. Door het toepassen van Mindfulness in je leven leer je als zwangere om jezelf de rust te geven, echt te kunnen genieten van de mooie dingen in het leven (ook tijdens je zwangerschap en negatieve ervaringen met mildheid te ontvangen, zonder daarbij meteen overmatig stress of paniek te ervaren. Naast de vele meditaties, heb ik de wekelijkse bijeenkomsten, het uitwisselen van ervaringen en het enthousiasme en toewijding van Sharda erg gewaardeerd."- Suzanne, 29 jaar

"Ik heb deze cursus als zeer waardevol ervaren. De cursus op zichzelf is heerlijk om even tot jezelf te komen en om te ontspannen. Door alle huiswerk oefeningen is het ook te integreren in het dagelijkse leven. De cursus heeft echt een positieve impact op mijn leven. Ik slaap beter dankzij de meditatie oefeningen. Ik ben me veel meer bewust van mijn gedachten patronen. Het heeft me geholpen in het contact maken met de baby. De cursus is best “full-on” met 3 uur les en veel huiswerk, maar dat vond ik juist prettig en daardoor heeft het ook veel impact gehad. De partner les was ook erg leuk. De oefeningen helpen je echt om op een dieper niveau aandacht te hebben voor je baby en vaker. De cursus helpt je om bewuster bezig te zijn met je zwangerschap, juist wanneer het leven hectisch is." - Samantha, 34 jaar

"Ik vond de cursus zeer prettig. Iedere week verheugde ik me erop om naar de cursus te gaan. Sharda, je hebt een heel prettige stem om naar te luisteren en ontving mij met een open houding. Mindful Zwanger vind ik zeker een aanrader voor iedere zwangere. Het laat je op een heel andere manier kijken naar je zwangerschap. Ik heb het ervaren als een rustmoment in deze hectisch wereld."- Caroline, 32 jaar

SaveSave

Over Mind my baby

De gedachte achter Mind my baby kun je letterlijk nemen: heb aandacht voor mijn kindje. Je kiest bewust voor jezelf, je kindje en je gezin. Met mindfulness train je je geest om er bij te blijven, op mooie én moeilijke momenten.

Contact

Sharda Balgobind
Mind my baby
sharda@mindmybaby.nl
www.mindmybaby.nl
06 453 46 930
KvK: 61314242
Btwnr: NL178951080B01

Get Connected

Bezoek ook de social media van Mind my baby

logo Mind my baby