Het nieuwe werpen

Artikel Uitkrant Maart 2018

Ze zag mijn posts voorbij komen op Facebook: over de workshop Liefdevol Bevallen, de 8-weekse cursus Mindful Zwanger & Bevallen en alle mooie reacties hierop. Via mijn vriend Sijmen, omdat ze elkaar nog kennen van vroeger. Superleuk vond ik het toen Floor van Dijck mij benaderde voor dit artikel over het nieuwe bevallen. Samen met andere geboortewerkers willen wij een ander geluid laten horen: je kunt een supermooie bevallingservaring hebben en jezelf een mooie start in het ouderschap geven.

Veel zwangeren weten hun weg naar mij te vinden, ik word het meest gevonden via Google. Maar toch kan dit beter. Als communicatiespecialist weet ik hoe het werkt. Toch heb ik de afgelopen 4 jaar vooral tijd besteed aan het geven van trainingen, waarin ik vol overgave mijn aandacht gaf aan de zwangeren. Een van de vragen die Floor mij stelde was: waarom ik dit werk doe? Omdat ik het zo belangrijk vind om het nieuwe leven een zo goed mogelijke (lees: stressvrije) start te geven. Als dat met de moeder lukt, doordat ze regelmatig stilstaat bij haar bevalling en ontspant en zich omringt met positiviteit, dan weet ik dat op de goede weg ben. Een groot compliment dat ik vaak achteraf ontvang is dat vrouwen mij dankbaar zijn. Dankbaar voor een positieve bevalervaring. Maar voor mij is het eerder andersom: eigenlijk ben ik de zwangeren dankbaar, doordat ze ervoor kiezen om het rustiger aan te doen en nu al aandacht hebben voor hun kleine. Aandacht maakt alles mooier ;-).

Lees hier het volledige artikel in de Uitkrant Amsterdam van maart 2018.

Over Mind my baby

De gedachte achter Mind my baby kun je letterlijk nemen: heb aandacht voor mijn kindje. Je kiest bewust voor jezelf, je kindje en je gezin. Met mindfulness train je je geest om er bij te blijven, op mooie én moeilijke momenten.

Contact

Sharda Balgobind
Mind my baby
sharda@mindmybaby.nl
www.mindmybaby.nl
06 453 46 930
KvK: 61314242
Btwnr: NL178951080B01

Get Connected

Bezoek ook de social media van Mind my baby

logo Mind my baby