Trainingsdata


NAJAAR 2018


WORKSHOP LIEFDEVOL BEVALLEN
Datum: zondag 11 november 2018
Tijd: 13-17 uur
Locatie: YogaSOL, Zonneplein 8, Amsterdam
Wie: voor zwangere stellen/bevalpartners, max. 6 
Kosten: €197,- per stel, inclusief lunch en extra begeleide meditaties!
Praktisch en hands-on werken we aan vanuit mindfulness/ & zwyoga: 
* ontspanning en overgave 
* ademhalingstechnieken 
* massagetechnieken
* omgaan met pijn + oefening 
* rol partner en communicatie onderling 
* specifieke houdingen voor stellen vanuit zwangerschapsyoga 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tags: tijd, data, groepstraining, individuele training, locatie

 • Review Marijn & Marjolijn

  Een fijne cursus die alles goed samenvat en die gevoel geeft over hoe de geboorte straks zou kunnen gaan. Het belangrijkste is jullie persoonlijke ervaring en jullie eigen kijkn op de zaken. Soms was dat heel praktisch, dan weer heel erg vanuit verschillende methodes. Dat stimuleert om zelf verder te zoeken naar hoe wij het graag zelf willen doen, en dat is uiteindelijk waar mensen over moeten nadenken als er een bevalling aankomt.

 • Review Lea & Dion

  Een inspirerende en praktische workshop voor partners waarin je nader tot elkaar komt, prettige oefeningen krijgt aangereikt om echt samen de bevalling te ondergaan en het zelfvertrouwen vergroot.

 • Review Dennis & Monique

  Goede ervaring met de cursus. Veel praktische tips die je niet alleen uit boeken kunt halen. Echt beter voorbereid nu. Een aanrader! :-)

 • Review Jorgen & Helene

  Zeer leerzaam en praktisch. De kracht van een koppel voegt echt toe aan deze cursus. Doe het! Het is leuk, waardevol en zeer praktisch!

 • Review Katrice en Daan

  Een fijne rustgevende cursus, waar je leert hoe je samen de bevalling voor elkaar krijgt. Handige afwisseling tussen Sharda en Sijmen, waardoor ik het ook vanuit het perspectief van de man leerde - Daan

  Het was een heel leuke workshop, waarbij niet alleen theorie en technieken mee werden gegeven, maar ook vooral vertrouwen, passie, liefde en vreugde. Ik vond het geweldig ook eens de ervaringen van een vader te horen. Door deze cursus gaan wij met vertrouwen en veel liefde de bevalling van ons kindje heel bewust mee maken. We hebben er zin in! - Katrice

Over Mind my baby

De gedachte achter Mind my baby kun je letterlijk nemen: heb aandacht voor mijn kindje. Je kiest bewust voor jezelf, je kindje en je gezin. Met mindfulness train je je geest om er bij te blijven, op mooie én moeilijke momenten.

Contact

Sharda Balgobind
Mind my baby
sharda@mindmybaby.nl
www.mindmybaby.nl
06 453 46 930
KvK: 61314242
Btwnr: NL178951080B01

Get Connected

Bezoek ook de social media van Mind my baby

logo Mind my baby