Mindful Zwanger

Tijd nemen om jezelf te koesteren

Wil je je zwangerschap bewust ervaren en je goed voorbereiden op de bevalling?  Meer aanwezig zijn en stress zoveel mogelijk verminderen? Het zwangere lichaam vraagt je vaak om het rustiger aan te doen.  Dat is best lastig in een tijd waarin je leven gewoon doorgaat en er binnen je lichaam van alles verandert. En je zwangerschap misschien niet helemaal soepel verloopt…

Deze cursus is dan wellicht iets voor jou. Mindful Zwanger is geen gewone zwangerschapscursus. Je kunt deze vaardigheden namelijk altijd blijven toepassen in je leven, waar je ook bent. Met mindfulness krijg je inzicht in je eigen automatische patronen, hoe je stress zoveel mogelijk kunt verminderen en het boost je zelfvertrouwen in je nieuwe rol als moeder.

Studies in de VS hebben laten zien dat vrouwen tijdens de zwangerschap en kort na de geboorte van hun kind significant minder angst en negatieve emoties hadden. En uiteindelijk minder kans op een post-natale depressie.

Over Mind my baby

De gedachte achter Mind my baby kun je letterlijk nemen: heb aandacht voor mijn kindje. Je kiest bewust voor jezelf, je kindje en je gezin. Met mindfulness train je je geest om er bij te blijven, op mooie én moeilijke momenten.

Contact

Sharda Balgobind
Mind my baby
sharda@mindmybaby.nl
www.mindmybaby.nl
06 453 46 930
KvK: 61314242
Btwnr: NL178951080B01

Get Connected

Bezoek ook de social media van Mind my baby

logo Mind my baby