Sharda zwanger
Sharda zwanger

Per 01-01-2019 is Mind my Baby niet meer...

Met heel veel plezier heb ik sinds 2014 zwangeren en hun partners gecoacht met mindfulness, hypnobirthing en zwangerschapsyopa. Ik ben heel dankbaar dat ik deze bijzondere periode van hun leven van zo dichtbij mocht meemaken. Het heeft me veel inzicht gegeven in wat zwangeren nodig hadden. Zwanger zijn in deze tijd is geen gemakkelijke opgave waar er veel van je gevraagd wordt. Het doet me dan ook veel dat bijna alle zwangeren een positieve geboorte-ervaring hebben gehad door het volgen van mijn cursus of workshop. Ik koester de mooie geboortekaarten en foto's en de enthousiaste berichten van alle lieve mensen die bij me zijn geweest.

Sharda - 28 december 2019

 

Welkom bij Mind my baby

Ben je zwanger en wil je je zwangerschap bewust beleven? Kijk je uit naar je bevalling of vind je het ergens toch best spannend? Meer aanwezig zijn en stress zoveel mogelijk verminderen? Het zwangere lichaam vraagt je vaak om het rustiger aan te doen. Dat is best lastig in een tijd waarin je leven gewoon doorgaat en er binnen je lichaam van alles verandert. En je zwangerschap misschien niet helemaal soepel verloopt…

Tijd nemen om jezelf te koesteren

Laat mij je begeleiden in deze bijzondere reis naar je kindje.
De 8-weekse cursus Mindful Zwanger & Bevallen is wellicht iets voor jou. Deze cursus is opgezet met het idee om jou helemaal te laten intunen op jezelf, het zwanger zijn en je kindje in je buik, de bevalling en het leven erna.

We werken met thema’s als:
* hoe zorg je het beste voor jezelf en je kindje tijdens je zwangerschap
* hoe ga je om met stress in de zwangerschap
* dagelijks connecten met de baby via mindfulness
* mentaal voorbereiden op de bevalling
* mindfulness (nog meer) integreren in je dagelijks leven.

Naast deze thema’s is er een speciale bevallingsessie voor jou en je partner, ter voorbereiding op de bevalling. Deze sessie is heel praktisch en hands-on waarin de volgende aspecten aan bod komen:

* ontspanning en overgave
* weeen opvangen door middel van ademhalingstechnieken
* hoe om te gaan met de pijn + oefening
* wat is jouw rol als partner + communicatie onderling
* praktische oefeningen voor zwangeren en partners (houdingen voor barende en partner vanuit zwangerschapsyoga)

Mindful Zwanger & Bevallen is geen gewone zwangerschapscursus. Je kunt deze vaardigheden namelijk altijd blijven toepassen in je leven, waar je ook bent. Met mindfulness krijg je inzicht in je eigen automatische patronen, hoe je stress zoveel mogelijk kunt verminderen en het boost je zelfvertrouwen in je nieuwe rol als moeder. Of je nu van je eerste, tweede of derde kindje zwanger bent of al ervaring hebt met mindfulness.

Mind my baby biedt jou de gelegenheid om steeds dichter bij jezelf te komen en te blijven.
Sinds 2014 geef ik met veel plezier mindfulnesstrainingen aan zwangeren. Ik ontmoet je graag en ben benieuwd naar jouw verhaal :-)

Lieve groet, 

Sharda

SaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSave

Over Mind my baby

De gedachte achter Mind my baby kun je letterlijk nemen: heb aandacht voor mijn kindje. Je kiest bewust voor jezelf, je kindje en je gezin. Met mindfulness train je je geest om er bij te blijven, op mooie én moeilijke momenten.

Contact

Sharda Balgobind
Mind my baby
sharda@mindmybaby.nl
www.mindmybaby.nl
06 453 46 930
KvK: 61314242
Btwnr: NL178951080B01

Get Connected

Bezoek ook de social media van Mind my baby

logo Mind my baby