Over Sharda

Mind my baby is in 2014 opgericht door Sharda Balgobind, zelf moeder van een zoon. Haar visie is dat je het beste aan je kindje kunt geven door goed voor je zelf te zorgen en je zelf bewust aandacht te geven. Ongeacht de situatie. Hier kun je volgens haar niet vroeg genoeg mee beginnen.

Zij gelooft in de opvatting dat kinderen vanaf het prilste begin alles al mee krijgen. Er zijn steeds meer wetenschappelijke onderzoeken die deze opvatting ondersteunen. Anne Verwaal, autoriteit op het gebied van zwanger en bevallen: “een baby in de buik ervaart precies hetzelfde als de moeder.”
Lees meer op haar website fromwhombtoworld.

Panische angst voor de bevalling

Sharda heeft haar zwangerschap heel intens en bewust beleefd. “Ik ben met mezelf aan de slag gegaan vanwege mijn panische angst voor de bevalling. Het was echt een proces waar ik mezelf de tijd gaf om aan het idee te wennen dat ik zou gaan bevallen. Dat heeft positief uitgepakt, want ondanks de pijn, kan ik zeggen dat ik een mooie bevalling heb gehad. Tussen de weeën door was ik volledig ontspannen! De periode na mijn bevalling heb ik meer als overweldigend ervaren. Ik denk dat het misschien wel twee jaar geduurd heeft voordat ik weer helemaal mezelf was. Lang voor, tijdens en na mijn zwangerschap ben ik bezig met wat nu mindfulness heet. Allemaal met als doel om dichter bij mezelf te komen en dicht bij mezelf te blijven. En nu nog steeds is het elke dag een uitdaging om mindful te zijn, al lukt het me steeds beter. Hierdoor kan ik meer genieten en ben ik een leukere moeder en partner.

Nadat ik zelf de 8-weekse mindfulnesstraining als deelnemer gevolgd had, ben ik de opleiding Mindfulness bij See True Opleidingen gaan volgen. En later de vervolgopleiding Mindfulness en zwangerschap. Eigenlijk ben ik van mening dat mindfulness voor iedereen goed zou zijn.”

Sharda Balgobind
Gecertificeerd Mindfulness Trainer
Vereniging voor Mindfulness
Opgeleid door Sanne Claas - Kusum


Achtergrond
Sharda werkt jaren in de communicatiebranche en momenteel bij een kunstcentrum dat onderdeel is van de Gemeente Amsterdam. In 2007 rondde zij haar tweede studie Communicatie- en Informatiewetenschappen af aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. In 2006 kwam zij na een burn-out voor het eerst in aanraking met mindfulness en dit was het begin van een transformatie. Nog elke dag is mindfulness een onderdeel in haar leven; als moeder, collega, partner, familielid, vriendin, zus en vooral ook voor zichzelf. "Ik streef naar meer kwaliteit in het leven door zoveel mogelijk bewust te leven. Voor mij is mindfulness een levenslange reis om steeds een stap dichterbij mezelf te komen door goed voor mezelf en anderen te (blijven) zorgen."

 

Over Mind my baby

De gedachte achter Mind my baby kun je letterlijk nemen: heb aandacht voor mijn kindje. Je kiest bewust voor jezelf, je kindje en je gezin. Met mindfulness train je je geest om er bij te blijven, op mooie én moeilijke momenten.

Contact

Sharda Balgobind
Mind my baby
sharda@mindmybaby.nl
www.mindmybaby.nl
06 453 46 930
KvK: 61314242
Btwnr: NL178951080B01

Get Connected

Bezoek ook de social media van Mind my baby

logo Mind my baby